• TESTIMONI SET BERPANTANG SHAKLEE



    Salam sahabat2, saya just nk kongsi sahaja, saya perah susu dapat 8-oz utk sekali perah.

    Hari tu AbdullahAzam masuk wad 1 malam sebab kuning, saya bangun perah jam 5 pg, 8 pagi, sekali perah dapat 8-oz.

    Hari2 biasa saya x perah sbb bagi direct.. tapi susu memang banyak & pekat.. breast sentiasa cekang.. kalau baby lambat menyusu basah la susu keluar..

    Kalau ada sahabat2 yg bekerjaya nak menyusu sebelah,sebelah lagi nak wat stok utk hantar pengasuh memg boleh sangat,insyaAllah..

    Waktu saya perah pagi 27/10 mak & mak mertua ada kat rumah, diorang tengok susu tu sambil cakap banyaknya!!! Pekat pulak tu, rs masa kita dulu susu cair ja...saya pun bagitaw la minum ESP utk banyak & pekatkan susu..

    Susu ni dah dibekukan, saya perah utk hantar stok susu kat baby,tapi Dr call baby dah boleh balik,jadi susu ni saya bekukan....

    Kalau ada sahabat2 nak banyakkn susu,cubalah set menyusu shaklee,insyaAllah x mengecewakan..

    Badan makin bertenaga,susu makin banyak..insyaAllah..

    Semuanya dgn izin Allah...

    Sofiah Bt Mohd Yusoff
    019-4130680

0 comments:

Post a Comment